Ужгородські міліціонери спіймали гвалтівника 6-річної дівчинки

Ужгородські міліціонери спіймали гвалтівника 6-річної дівчинки

07.04.15 09:15 0 648
15-річний ужгородець, скориставшись довірою дитини, заманив її у складське приміщення, де вчинив над нею наругу. Гвалтівника затримала міліція. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До Ужгородського міськвідділу міліції надійшла заява від 18-річної ужгородки про згвалтування її 6-річної племінниці.

Оперативний черговий відразу направив на місце події слідчо-оперативну групу. Міліціонери встановили, що в той день потерпіла разом з іншими дітьми гралася на подвір'ї будинку своєї тітки. З ними був і 15-річний місцевий парубок. Зловмисник запропонував дівчинці продовжити гру у складському приміщенні, яке розташовано на тому ж подвір'ї. Не підозрюючи лиха, дитина пішла з ним. Там зловмисник вчинив над нею наругу, після чого втік.

Вже за кілька хвилин міліціонери встановили особу зловмисника. У скоєному той зізнався працівникам міліції.

Як повідомив перший заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції майор Олександр Боднарчук, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст.152 Кримінального кодексу України (Зґвалтування). Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Неповнолітньому повідомлено про підозру у скоєнні даного злочину. Триває досудове слідство. Проводяться експертизи. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Інформація Ужгородського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Буковинські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ