Чернівецькі правоохоронці викрили грабіжника

Чернівецькі правоохоронці викрили грабіжника

08.04.15 13:21 0 572
Мешканець обласного центру вирвав гаманець з рук жінки в одній із аптек міста.

Як виявилося, 51-річна чернівчанка зайшла до аптеки, щоб купити ліків. У цей час зловмисник увірвався до приміщення закладу та побачив гаманець, котрий був в руках жінки. Не гаючи часу, грабіжник вирвав його та втік. У гаманці знаходилось понад 4 тисячі гривень.

Жінка одразу звернулася до Садгірського райвідділу міліції та повідомила про пограбування. Працівники карного розшуку опитали місцевих мешканців та працівників аптеки. Під час спілкування, громадяни повідомили міліціонерам, що бачили підозрілого чоловіка, який знаходився у фармацевтичному закладі. Отримана інформація від громадян допомогла правоохоронцям встановити особу грабіжника. Ним виявився 33-річний мешканець міста Чернівці.

Відомо, що зловмисник раніше мав «кримінальний досвід», він притягався до відповідальності за скоєння майнових злочинів.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Тернопільська студентка ...

КОМЕНТАРІ