У Чернівцях чоловік через ревнощі підрізав юнака та стріляв у сусіда

У Чернівцях чоловік через ревнощі підрізав юнака та стріляв у сусіда

08.04.15 09:11 0 554
Працівники управління МВС України в Чернівецькій області затримали агресивного ревнивця. Він перебуває під вартою, - повідомив т.в.о. заступника начальника УМВС – начальник кримінальної міліції Олександр Раренко.

34-річний чернівчанин серед білого дня на розі вулиці небесної Сотні та проспекту Незалежності підрізав 23-річного юнака. Останній працює в одному із медичних закладів міста і, на думку агресора, мав любовний зв'язок з його дружиною. Потерпілого одразу ж госпіталізували до лікарні швидкої медичної допомоги Чернівців. Його життю та здоров'ю нічого не загрожує.

Після нападу на молодого медика чоловік попрямував до себе додому, де розпочав сварку із дружиною. Він звинувачував свою 30-річну кохану у невірності. Почувши крики у квартирі, сусід не витримав і вирішив заступитися за перелякану жінку. Однак, такий порив душі не сподобався чоловікові. Він витягнув зброю та поранив захисника дружини у руку. Після чого розлючений ревнивець втік.

На пошуки агресивного та ймовірно озброєного чернівчанина кинулися працівники управління карного розшуку, управління боротьби з організованою злочинністю, слідчо-оперативні групи УМВС та Шевченківського райвідділу. Вже за годину завдяки вжитим заходам працівників УБОЗ УМВС зловмисник був у кайданках.

Тепер ревнивий чоловік відповідатиме перед Законом за скоєння правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 7 років. Відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України зловмисника затримано. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За вбивство чоловіка ...
Наступна новина: Рятувальники зустрілися зі ...

КОМЕНТАРІ