Чернівчанину оголосили про підозру у скоєнні крадіжок із будинку та крамниці

Чернівчанину оголосили про підозру у скоєнні крадіжок із будинку та крамниці

08.04.15 12:01 0 570
Мешканець обласного центру тричі обкрадав один і той же будинок. Тепер за крадіжки чужого майна йому загрожує ув'язнення строком до шести років.

Працівники Першотравневого райвідділу міліції отримали оперативну інформацію про причетність 19-річного чернівчанина до скоєння крадіжок. У результаті перевірки, з'ясувалося, що мешканець обласного центру із недобудованого будинку 67-річної мешканки села Щербинці Новоселицького району поцупив три металопластикових вікна. Потерпіла оцінила завдані збитки у суму майже 6 тисяч гривень.

Зловмисник зізнався правоохоронцям у скоєному та розповів, що до новобудови проникав тричі. Крадені вікна продав, а гроші витратив.

Крім цього, у міліціонерів є достатньо доказів причетності молодика та його товариша до крадіжки продуктів харчування та горілчаних виробів із магазину по вулиці Кармелюка обласного центру на суму понад 20 тисяч гривень.

Слідчі Першотравневого райвідділу міліції кваліфікують дії зловмисника за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Стосовно буковинця, обрано міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов'язання.

Також у ході розслідування буде надана правова кваліфікація діям іншого фігуранта.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мобільний телефон у ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ