На Вінничині працівники Державтоінспекції затримали водія автобуса,який перебував в стані наркотичного сп’яніння (+фото)

На Вінничині працівники Державтоінспекції затримали водія автобуса,який перебував в стані наркотичного сп’яніння (+фото)

08.04.15 18:19 0 687
В місті Вінниці працівники Державтоінспекції відсторонили від керування водія маршрутного транспортного засобу, який перебуваючи під впливом наркотиків перевозив пасажирів.



Під час нагляду за дорожнім рухом увагу, вартових доріг, привернув водій маршрутного транспортного засобу, який керуючи автобусом був одягнутий в темну зимову шапку, окуляри та пив чай. Інспектори ДАІ зупинили автобус, щоб зробити зауваження водію. Під час спілкування з водієм правоохоронці помітили дивну поведінку керманича та запропонували пройти огляд у наркологічному диспансері.



За результатами огляду було встановлено, що 40 річний водій перебуває під впливом наркотичних засобів амфітаміну та канабісу. На керманича автобуса складено адміністративний протокол за керування транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння, посвідчення водія вилучено, а автомобіль доставлено на майданчик тимчасового утримання.

Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції УМВС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Концерн Хлібпром» ...
Наступна новина: Акціонери ПриватБанку ...

КОМЕНТАРІ