На Вінниччини обговорили проблеми забезпечення безпеки перевезень пасажирів та вантажу (+фото)

На Вінниччини обговорили проблеми забезпечення безпеки перевезень пасажирів та вантажу (+фото)

08.04.15 12:27 0 648
Проблему забезпечення безпеки перевезення пасажирів та вантажу обговорили за круглим столом перевізники, Державтоінспекція, Укртрансінспекція, асоціація перевізників та представники влади.



Протягом поточного року на території області сталось 19 дорожньо-транспортних пригод за участю автобусів, в яких 1 людина закинула та 1 отримала тілесні ушкодження.



Заступник начальника Державтоінспекції Вінниччини Анатолій Присяжнюк розповів, що не поодинокими випадки є керування автобусом в стані алкогольного сп’яніння, з початку року працівниками Державтоінспекції виявлено 2 таких факти. Крім того водії автобусів допускають грубі порушення правил дорожнього руху, а саме;

* порушень правил обгону

* порушення правил проїзду перехресть

* перевищення швидкості

* перевезення пасажирів понад встановлену кількість

З метою покращення безпеки перевезення пасажирів та покращення надання послуг в сфері пасажироперевезень планується ряд змін до чинного законодавства та впровадження європейських норм і стандартів, розповів начальник Укртрансінспекції Олексій Соколовський.



Самі ж перевізники стверджують, що покращення якості надання послуг та безпека пасажирів напряму залежить від вартості проїзду у автобусі.

Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції УМВС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: степан Барна ...
Наступна новина: Івано-Франківськ: ...

КОМЕНТАРІ