З початку року працівники Державтоінспекції Вінниччини викрили двох п'яних водіїв автобусів

З початку року працівники Державтоінспекції Вінниччини викрили двох п'яних водіїв автобусів

08.04.15 11:29 0 564
Проблему забезпечення безпеки перевезення пасажирів та вантажів представники Державтоінспекції, Укртрансінспекції, асоціації перевізників, влади та перевізники обговорили за круглим столом.

Протягом поточного року на території області сталось 19 дорожньо-транспортних пригод за участю автобусів, в яких 1 людина загинула та 1 отримала тілесні ушкодження.

Заступник начальника Державтоінспекції Вінниччини Анатолій Присяжнюк розповів, що не поодинокими випадки є керування автобусом в стані алкогольного сп'яніння. З початку року працівники Державтоінспекції виявили 2 таких факти. Крім того, водії автобусів допускають грубі порушення правил дорожнього руху, а саме;

- порушень правил обгону

- порушення правил проїзду перехресть

- перевищення швидкості

- перевезення пасажирів понад встановлену кількість

З метою покращення безпеки перевезення пасажирів та покращення надання послуг в сфері пасажироперевезень планується ряд змін до чинного законодавства та впровадження європейських норм і стандартів, розповів начальник Укртрансінспекції Олексій Соколовський.

Самі ж перевізники стверджують, що покращення якості надання послуг та безпека пасажирів напряму залежить від вартості проїзду у автобусі.

СПР УДАІ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львові правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ