Волинська область: «Безпека у житті,життя – у безпеці» - під таким гаслом у луцькій гімназії відбувся інтерактивний виховний захід

Волинська область: «Безпека у житті,життя – у безпеці» - під таким гаслом у луцькій гімназії відбувся інтерактивний виховний захід

08.04.15 08:42 0 716
6 квітня у гімназії №14 м. Луцька відбувся виховний захід з безпеки життєдіяльності. Дійство розпочалося з театралізованої постановки уривку з книги Всеволода Нестайка «Тореадори з Васюківки», де йшлося про пригоди двох школярів з вогнем та про те, як знайти вихід з будь-якої надзвичайної ситуації та не розгубитися. Після цікавої та пізнавальної міні-вистави учениця 6-А класу Дарина Гришко продемострувала власноруч створений відеофільм «Я пишаюся, що мій тато – рятувальник» про свого батька, який працює у лавах ДСНС.

Рятувальники, у свою чергу, розповіли школярам про здійснення оповіщення та евакуацію людей із небезпечних території, назвали місця можливого укриття під час виникнення бойових дій, а також наголосили на правилах поведінки під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Рятувальники зазначили, що трапляються випадки, коли вибухівкою обладнують звичні для людей речі: іграшки, цукерки та пляшки з-під найбільш популярних серед молоді та дітей безалкогольних напоїв. Відтак закликали педагогів навчити дітей за жодних обставин не зачіпати чужі речі на вулиці, якими б привабливими ті не були. Фахівці ДСНС роздали присутнім листівки із правилами дій на випадок різного роду кризових ситуацій та продемонстрували відеоролики соціального спрямування.

Крім того, в актовому залі гімназії експонувалася виставка дитячих робіт у рамках Всеукраїнського літературного конкурсу «Захистимо країну від лиха», а також художні роботи на протипожежну тематику.

УДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпатські ...

КОМЕНТАРІ