Луцьк: хвилю гарних змін та позитивних емоцій розпочато!

Луцьк: хвилю гарних змін та позитивних емоцій розпочато!

08.04.15 16:39 0 761
У Вербну неділю, 5 квітня, відбувся сімейний флешмоб з колясками. Головна ідея якого полягає у приверненні уваги громадськості до проведення масштабного фестивалю добра та радості FamilуFestPicnic, який заплановано на середину червня. Фестиваль має на меті започаткувати новий соціальний проект оновлення дитячих майданчиків міста.

Організатори соціальної ініціативи Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у партнерстві з Клубом активних мам «Комільфо».

Флешмоб у Центральному парку ім. Лесі Українки пройшов вже вдруге. Не дивлячись на густі сірі хмари саме в час флешмобу сонце посміхалось і обігрівало всіх присутніх на радісному дійстві. Допомагали зігрітись і гарячий чай і танцювальні рухи, і нові знайомства.

Сімейний флешмоб тривав більше години. Серед присутніх було розіграно 10 квитків на майбутній фестиваль, вартість яких приблизно буде сягати 100 грн.

На завершення свята, щоб отримати солодке слово «люблю» мамусі з мікрофоном, роль якого виконував шоколадний батончик, бігали за дітлахами, під виглядом крутих журналістів каналу BBC.І їм таки вдалось взяти інтерв'ю у самих стійких, які ще сподівались на продовження свята і перекус печивом. Дітки з радістю відповідали на запитання, їм було цікаво уявити себе зірками ТВ.

Хоробра модниця Улянка з блиском в очах продемонструвала свої почуття в обіймах матусі.

Семирічний веселун Ілля,що не соромився постійно показувати беззубу посмішку, чомусь дуже засоромився поцілувати своюмаму-Іринку. Та справу зроблено: маму за ноги потужно зхвачено, почуття через ноги передано.

Красунчик Сашко розчулив свою мамулю впевненими і голосними словами «ДУЖЕ люблю!».

Від снікерсу залишився лише папірець, а це значить що інтерв'ю завершено. Отож чекаємо на нові флешмоби, подарункові квиточки, веселі танцювальні композиції та просто гарний настрій.

А поки дуже хочеться подякувати активістам добра: ведучому Славку Мазурку за теплу атмосферуі гарний настрій, звукорежисеру Роману за підбір позитивної та легкої музики, фотографам Олегу Черненко та Володимиру Пивовару за гарні яскраві знімки та Олександру Солов'ю за прекрасне гармонічне відео. Ці люди варті поваги.

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області за ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ