На Волині наряд ДСО затримав та обеззброїв агресивних "відвідувачів" заправки

На Волині наряд ДСО затримав та обеззброїв агресивних "відвідувачів" заправки

08.04.15 17:14 0 765
Затриманими виявилися двоє нетверезих молодиків. У них вилучили предмет, схожий на пістолет. Вилучене передано на експертизу, інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Близько третьої години ночі наряд Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області, відреагувавши на сигнал «Терміновий виклик міліції», здійснив виїзд на автозаправну станцію, яка знаходиться у селі Піддубці Луцького району.

На місці події міліціонери охорони з'ясували, що тієї ночі двоє молодих чоловіків, 1986 та 1989 років народження, які перебували у стані сильного алкогольного сп'яніння, намагалися зайти до торгової зали заправки. Оператор касового вузла просив молодиків залишити приміщення, оскільки ті ледве трималися на ногах. Натомість нетверезі відвідувачі проявили немотивовану агресію і накинулися на працівника АЗС з кулаками. На щастя, чоловік встиг натиснути «тривожну» кнопку.

Працівники ДСО затримали обох нічних «гостей». Під час поверхового огляду в одного із затриманих виявили предмет, схожий на пістолет, споряджений набоями.

Чоловіків із вилученою у них зброєю доставили до луцького районного відділу міліції. Затримані виявилися мешканцями сусіднього села.

Інформацію про даний випадок внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вилучену у зловмисників зброю передано для проведення експертизи.

ВДСО при УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ