В Житомирській області попільнянські правоохоронці затримали двох мисливців на метал

В Житомирській області попільнянські правоохоронці затримали двох мисливців на метал

08.04.15 17:22 0 610
Працівники міліції викрили місцевих жителів, які зазіхнули на чужі металеві речі. В обох випадках викрадене вилучено, триває з'ясування всіх обставин.

Близько 10.00 6 квітня до чергової частини Попільнянського РВ УМВС звернувся 63-річний житель району із заявою про викрадення з його подвір'я металевої драбини вартістю 300 гривень.

Працівники міліції встановили, що крадіжку вчинив 43-річний місцевий житель. У нього вилучили викрадене.

Увечері цього ж дня до чергової частини надійшло повідомлення від 44-річного жителя району про викрадення з території недіючого тваринницького комплексу металобрухту. За словами заявника, зловмисник вивіз звідти близько 200 кг металу.

Правоохоронці встановили, що правопорушення вчинив 54-річний житель району. У нього вилучили чуже майно.

Шановні громадяни! Міліційні зведення часто фіксують крадіжки металу найрізноманітнішого спектру. Крадії не гребують нічим, викрадаючи посуд, запчастини до дротів ліній радіомовлення, електропередач та телефонні кабелі, сільськогосподарський реманент, аби потім здати ці речі до пунктів прийому металобрухту. Працівники міліції постійно проводять спеціальні заходи, спрямовані, на розкриття названих крадіжок та виявлення існуючих підпільних пунктів прийому металобрухту. Слід пам'ятати, що обидва діяння – незаконне заволодіння чужим майном і порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом – визнаються як кримінальні правопорушення, за вчинення яких передбачена відповідальність

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині наряд ДСО ...
Наступна новина: У Тернополі гаражний ...

КОМЕНТАРІ