На Закарпатті в ДТП загинули велосипедист і пасажир "Ауді"

На Закарпатті в ДТП загинули велосипедист і пасажир "Ауді"

08.04.15 13:30 0 575
Дорожньо-транспортна пригода з трагічними наслідками сталася 6 квітня поблизу смт.Вилок на Виноградівщині. Під колесами іномарки загинув 31–річний велосипедист, а в лікарні помер 26-річний пасажир автомобіля «Ауді», що смертельно травмував велосипедиста.

Винуватцем аварії зі смертельними наслідками був 43-річний мешканець с.Дяково Виноградівського району. Керуючи автомобілем марки «Ауді» на іноземних номерах, він вилетів на швидкості на велосипедну доріжку. Тут машина збила 31-річного велосипедиста. Потерпілий від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди.

Водій автомобіля та два пасажири отримали тілесні ушкодження і доставлені в районну лікарню для надання медичної допомоги. Там один із пасажирів, 26-річний мешканець с.Братово, від отриманих тілесних ушкоджень помер.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що спричинило смерть потерпілого). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до восьми років.

Слідство у справі триває. Воно повинно з′ясувати, чи не перебував водій «Ауді» на момент ДТП у стані алкогольного сп′яніння.

Інформація Виноградівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ