У Луцьку започаткували інтернет-аукціон «Кава з волонтером»

У Луцьку започаткували інтернет-аукціон «Кава з волонтером»

08.04.15 09:31 0 618
На Волині волонтери на інтернет-аукціон виставляють вже самих волонтерів. Точніше, з молотка йде зустріч із конкретним активістом за кавою.

Про це повідомив власкор IA ZIK.

Волонтери для проведення інтернет-аукціону «Кава з волонтером» створили окрему спільноту у соціальній мережі Фейсбук. «На війні, а отже і у волонтерстві, всі методи прийнятні. Тому в хід йде важка артилерія, волонтери та їх друзі продають можливість зустрітися з ними, познайомитися ближче, випити смачної кави або щось на ваш смак», – йдеться в описі групи.

За словами ініціатора аукціону Вероніки Федосової-Цибульської, ідея акції виникла спонтанно. Волонтер Христина Лесюк жартома написала перелік, на чому можна назбирати кошти. І там з-поміж варіантів штибу «миття підлоги» чи семінару «Як запаковувати посилки однією рукою» пропонувалися і побачення з волонтерами. «І саме тема зустрічей з цікавими активними людьми здалась мені хоч не новою, але такою. що може привернути увагу багатьох», – зізналася Вероніка.

Наразі на продаж виставили чотирьох волонтерів. Стартова ціна кожного лоту – 100 гривень. Кожен наступний крок має бути кратним десяти. Найзапекліше торгуються за координатора напрямку допомоги пораненим Волинського обласного координаційного центру допомоги учасникам АТО Нату Толмачову.

«Всі ставки, в тому числі анонімні, повинні бути оплачені протягом 24 годин з моменту їх зарахування. Доказом оплати є фото чека з терміналу або скрін з Вашого онлайн-банкінгу», – підкреслюють творці групи аукціону.

Всі кошти переказують на картку Приватбанку представника волонтерської групи «ВолиньSOS» Миколи Дмитрука (№ 5211-5373-4950-9559).

«Фінансові витрати на каву здійснюються за згодою сторін», – додають жартома організатори.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ