Чернігів: Конкурс дитячих малюнків «Кольорові олівці» завершився

Чернігів: Конкурс дитячих малюнків «Кольорові олівці» завершився

08.04.15 10:08 0 715
У Чернігові в клубах за місцем проживання протягом двох місяців проходив конкурс дитячого малюнку "Кольорові олівці". Днями підведені його підсумки.

Організатор конкурсу – комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради. Для роботи з організації та проведення конкурсу безпосередньо були залучені педагоги-організатори клубів за місцем проживання.

Конкурс мав на меті естетичне виховання дітей, залучення їх до заняття художньою творчістю, розвиток творчих здібностей.

Завдання конкурсу полягали в наступному:

- сприяння розкриттю творчих здібностей вихованців клубів за місцем проживання;

- виявлення творчих та талановитих вихованців;

- забезпечення участі в конкурсі якнабільшого числа вихованців клубів за місцем проживання.

Учасниками конкурсу могли бути вихованці клубів за місцем проживання від 6 до 18 років.

Конкурс проводився під загальною темою "Подих весни". Конкурсні роботи брали участь у 4 номінаціях (кожна робота в одній з номінацій): "Квітковий вернісаж" (малюнки з весняними квітами, природою), "Весняні улюбленці" (малюнки з тваринами), "Святкова весна" (малюнки з сюжетами, що пов`язані з весняними святами), "Весна оригінальна" (малюнки на оригінальні весняні сюжети). Також була введена спеціальна номінація "Творчий педагог", в якій могли взяти участь педагоги-організатори клубів.

Конкурс мав декілька етапів: підготовчий (оголошення теми та номінацій, а також виконання робіт локально в клубах за місцем проживання), конкурсний (передача малюнків на оцінку до журі), виставка малюнків (організація виставки кращих малюнків у клубі "Прометей"), нагородження переможців (проведення заходу з метою нагородження переможців конкурсу).

До складу журі конкурсу "Кольорові олівці" увійшли організатори та запрошені спеціалісти. Переможцями визначено по три роботи у кожній номінації. Однак члени журі не змогли залишитися байдужими і до інших робот, тож деякі з них були відзначені спеціальними призами. Всі переможці отримали грамоти та заохочувальні подарунки. Тож вітаємо переможців, а всім учасникам бажаємо творчої наснаги та натхнення!

Долучайся до роботи клубів за місцем проживання - з нами веселіше!

За інформацією Центру роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області на ...
Наступна новина: В Житомирській області за ...

КОМЕНТАРІ