Чернігівська область: вогнеборці ліквідували 2 пожежі,що виникли внаслідок необережного поводження громадян з вогнем

Чернігівська область: вогнеборці ліквідували 2 пожежі,що виникли внаслідок необережного поводження громадян з вогнем

08.04.15 12:32 0 676
Протягом минулої доби на Чернігівщині вогнеборці ліквідували дві пожежі, що виникли внаслідок необережного поводження громадян з вогнем.

Так, 6 квітня о 16:20 до Служби порятунку «101» у Ріпкинському районі надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі у с. Бихальцохівка. На місце пригоди прибули вогнеборці державної пожежно-рятувальної частини. В ході гасіння не допущено знищення вогнем поруч розташованих житлового будинку та господарчої споруди. За попередніми даними, причиною загоряння послужило неконтрольоване спалювання 57-річною господаркою сухої рослинності на власній присадибній ділянці.

Того ж дня о 17:50 до Бахмацького районного відділу Управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Фастівці. До місця пригоди прибули рятувальники з райцентру та сільські вогнеборці з с. Курінь. Спільними професійними діями підрозділів пожежу о 18:35 було локалізовано. В ході розслідування з’ясувалося, що причиною її виникнення послужила необережність під час куріння 37-річного власника помешкання. Вогнем знищено покрівлю по всій площі та пошкоджено перекриття на площі 6 кв.м.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються до громадян з проханням дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки. Пам'ятайте, непогашений сірник або недопалок можуть стати причиною великого лиха.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківськ: ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ