У Рівненській області в спеціалізованій школі-інтернаті рятувальники провели День цивільного захисту

У Рівненській області в спеціалізованій школі-інтернаті рятувальники провели День цивільного захисту

08.04.15 15:31 0 598
07 квітня співробітники Дубенського міськрайонного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області на запрошення адміністрації спеціалізованої школи-інтернату провели для вихованців закладу День цивільного захисту.

Рятувальники роз’яснили педагогічному колективу та учням основні правила пожежної та техногенної безпеки, порядок дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів. Співробітники Держслужби з НС продемонстрували навчальні короткометражні відеофільми з питань цивільного захисту, зокрема щодо порядку евакуації з освітніх закладів та укриття у захисних спорудах, вручили відповідну роз’яснювальну літературу та пам’ятки з основними правилами безпеки життєдіяльності.

Під час практичної частини заходу рятувальники на території спортивного майданчику продемонстрували викладачам та учням порядок використання вогнегасників.

Після цього, співробітники ДСНС запросили школярів на екскурсію до пожежно-рятувальної частини. Вихованців інтернату ознайомили з аварійно-рятувальники та пожежними автомобілями, бойовим спорядженням та технічним обладнанням, яке бійці Держслужби з НС використовують при ліквідації наслідків надзвичайних подій, пожеж, порятунку на воді та при дорожньо-транспортних пригодах.

Задоволені екскурсією школярі подякували рятувальникам за цікаву і корисну інформацію та пообіцяли постійно дотримуватися вимог пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.

Слід додати, що подібні заходи рятувальники проведуть у всіх навчальних закладах району, адже саме зараз триває Тиждень безпеки життєдіяльності, метою якого є профілактика дитячого травматизму, популяризація знань правил безпеки у повсякденному житті, здорового та активного способу життя серед учнівської молоді та студентства.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ