У Рівненській області на сільському сході скоординували дії у допомозі демобілізованим

У Рівненській області на сільському сході скоординували дії у допомозі демобілізованим

08.04.15 10:07 0 616
У сході села Сновидовичі Рокитнівського району, що відбувся 3 квітня, взяла участь директор районного центру зайнятості Олена Боюка. З-поміж питань, які розглядали селяни, основна увага була акцентована на наданні допомоги сім'ям, члени яких беруть участь в АТО, та демобілізованим військовослужбовцям.

У квітні 2014 року із сіл Остки, Сновидовичі, Будки-Сновидовицькі Сновидовицької сільської ради захищати рідну землю поїхали 30 чоловіків. Зараз повернулися в рідні домівки 5 демобілізованих. Усі вони були присутні на сільському сході. Також до обговорення важливих питань територіальної громади долучилися голова районної ради Р. Дубовець, голова райдержадміністрації М.Кушнір, начальник управління соціального захисту населення М. Киркова, керівник ЗАТ «Українська лісопереробна компанія» В.Бондарчук, директор ДП «Остківське лісове господарство» М.Михайленко, фізичні особи – підприємці.

Голова Сновидовицької сільської ради В. Охремчук наголосив, що всім учасникам антитерористичної операції на території сільської ради виділили земельні ділянки для забудови.

Директор районного центру зайнятості О.Боюка ознайомила присутніх з ситуацією на місцевому ринку праці, актуальними вакансіями в районі та за його межами, розповіла про допомогу центру зайнятості демобілізованим. Вона пояснила, що у центрі зайнятості чоловіки можуть знайти тимчасову або постійну роботу; взяти участь у громадських або інших роботах тимчасового характеру; пройти професійну підготовку, перепідготовку або підвищити свою кваліфікацію; отримати статус безробітного та матеріальну допомогу на випадок безробіття .

Директор центру зайнятості О.Боюка, голова сільської ради В. Охремчук та директор ДП «Остківське лісове господарство» М. Михайленко скоординували організацію громадських робіт для родин військовослужбовців, які беруть участь у антитерористичній операції. Безробітні будуть задіяні у порубці і складанні дров, допоможуть у проведенні весняно-польових робіт.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Крадія-рецидивіста з ...
Наступна новина: Чернігів: Конкурс дитячих ...

КОМЕНТАРІ