Тернопілля: степан Барна подякував будівельникам області,які долучаються до зведення об’єктів оборони на Сході країни

Тернопілля: степан Барна подякував будівельникам області,які долучаються до зведення об’єктів оборони на Сході країни

08.04.15 12:26 0 552
Для забезпечення спорудження інженерних об'єктів з метою зміцнення обороноздатності держави на Сході країни в Тернопільській області сформували бригади на базі трьох будівельних організацій. Також призначили координаторів, які відповідають за забезпечення бригад технікою, предметами побуту та продуктами харчування.

Організаційні заходи щодо виконання будівництва обговорили 7 квітня під час робочої наради під керівництвом голови Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни. Участь у нараді взяли перший заступник голови ОДА Іван Крисак, директор департаменту архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства та енергозбереження ОДА Володимир Харченко, представники будівельних компаній, відповідних установ та підприємств області.

Степан Барна подякував усім будівельникам, які долучаються до організаційного процесу, а особливо тим, які безпосередньо братимуть участь у процесі спорудження об'єктів. Державне фінансування цих робіт передбачено, кошти будуть відшкодовані, запевнив він.

«Завдання спорудження об'єктів оборони на Сході є пріоритетним у сфері будівництва. Цей процес включає в себе елементи так званої народної будови, - додав Степан Барна. – Тому ті будівельники, які не беруть безпосередньої участі у процесі виконання робіт на місці, мають змогу долучитись та допомогти у плані технічного забезпечення бригад. Для вирішення даного питання нам потрібно об'єднати зусилля не лише будівельних організацій, а й усіх громадян області».

За словами Івана Крисака, робота повинна бути проведена оперативно, адже завдання виконується у стислі терміни.

«Списки необхідних продуктів харчування, предметів побуту, засобів малої механізації та інвентарю уже складені. Ми будемо особисто звертатися до підприємств і організацій та рекомендувати їм долучитись до спільної справи задля зміцнення обороноздатності країни», - зазначив Іван Крисак.

Під час будівництва особливу увагу приділять медичному супроводу будівельників та заходам безпеки. Завершити роботи повинні до кінця травня.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ