На Тернопіллі кременецькі міліціонери викрили крамничних злодіїв

На Тернопіллі кременецькі міліціонери викрили крамничних злодіїв

08.04.15 10:12 0 572
У Кременці двоє школярів викрали з магазину декілька пачок чіпсів. Хлопці так поласували ними, що згодом один із них потрапив до лікарні.

Як розповів перший заступник начальника Кременецького райвідділу міліції Артур Собчук, отримавши повідомлення про крадіжку з продуктової крамниці в райцентрі, на місце події виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери з'ясували, що до торгового закладу злодії проникли ввечері, знявши віконну шибу. З усього асортименту товару крадії надали перевагу чіпсам – винесли товару на більш як 500 гривень.

Міліціонери почали розшукувати крадіїв. Вже невдовзі встановили особи підозрюваних. Причетними до крадіжки виявилися двоє неповнолітніх жителів Кременця. Хлопцям 15 та 17 років.

Обоє підозрюваних з благополучних сімей, раніше ніколи в поле зору правоохоронців не потрапляли. Скоївши крадіжку, хлопці одразу поспішили скуштувати чіпси. Для одного з них це обернулося проблемами зі здоров'ям – школяра госпіталізували до лікарні.

За вчинене хлопцям доведеться понести покарання. Їх дії слідчі кваліфікують за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, з кваліфікуючою ознакою – вчинена за попередньою змовою групою осіб. Покарання за це – від трьох до шести років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Франківську відкрили ...
Наступна новина: У Львові французький ...

КОМЕНТАРІ