«Концерн Хлібпром» виготовить до Великодня близько 290 тисяч пасок

«Концерн Хлібпром» виготовить до Великодня близько 290 тисяч пасок

08.04.15 18:18 0 713
З 1 квітня на заводах «Концерну Хлібпром» стартує виробництво великодньої продукції. Асортимент виробництва включає традиційні паски з родзинками різної ваги, а також паски в подарунковому упакуванні з мигдалем, цукатами та шоколадом.

«Перевага нашої продукції у натуральності всіх складових інгредієнтів, – коментує директор з маркетингу ПАТ «Концерн Хлібпром» Галина Янишівська. – Ми вважаємо, що тільки натуральна продукція може конкурувати з домашньою випічкою. А перевірені роками рецептури та технологія вже здобули свого постійного споживача. Більше того, українська діаспора в Європі також замовила наші вироби через відсутність аналогів української паски на тамтешніх ринках. Вартість нашої продукції цього року від 7 до 35,5грн».

В компанії зауважують, що в залежності від регіону рецептура пасок різниться. Наприклад, на Вінничині є традиція додавати до великодньої випічки корицю, а саму паску декорувати білковою помадкою та мастикою. На Західній Україні натомість популярності набуває продукція з цукатами, мигдалем і шоколадом. Також традиційним для західного регіону є такий виріб, як пасхальне ягня.

В продажу продукція реалізовується під торговими марками: «Хлібна хата», «Вінницяхліб» та «Львівський хліб».

Частина пасок вже традиційно виготовлялась підприємством на благодійність.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ