Усі вбивства,скоєні на Буковині впродовж 2015 року,розкриті

Усі вбивства,скоєні на Буковині впродовж 2015 року,розкриті

09.04.15 16:16 0 657
В цілому оперативна обстановка у краї залишається стабільною і контрольованою. Про результати роботи буковинської міліції журналістам повідомив в. о. начальника УМВС України у Чернівецькій області Сергій Пілігрим.

За його словами, протягом трьох місяців поточного року в області було зареєстровано майже 2800 кримінальних правопорушень, з них 856 – з категорії тяжких та особливо тяжких. Серед них: 7 вбивств (всі розкриті, зловмисникам вже оголошено про підозру), з 5 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень – всі розкриті, з 6 розбоїв – розкрито 5, з 36 пограбувань – розкрито 20, із 23 викрадень транспортних засобів – розкрито 15.

Працівниками УМВС задокументовано 83 кримінальні правопорушення, пов'язані із незаконним обігом наркотиків, з них – 54 факти безпосереднього збуту наркотиків. Розкрито 69 кримінальних злочинів, пов'язаних з незаконним обігом зброї, 42 правопорушення – у сфері моральності.

Також на території області було виявлено 2 організовані злочинні групи, одна з яких з транснаціональними зв'язками, створена на етнічній основі, а друга – з міжрегіональними зв'язками. До їх складу входило 6 осіб. На рахунку зловмисників – 44 кримінальні правопорушення.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ужгородські вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ