Автозлодій з Волині п'ять років проведе у в'язниці

Автозлодій з Волині п'ять років проведе у в'язниці

09.04.15 16:33 0 629
Чоловік може бути позбавлений волі за умови, якщо він протягом трьох років здійснить правопорушення. Крім того, злодій заплатить постраждалим по 19 000 гривень матеріальної та моральної шкоди.

Житель Луцька викрадав автомобілі, якими потрапляв у ДТП, щойно виїхавши з двору будинку. Перший раз йому вдалося уникнути відповідальності, а вдруге його затримали правоохоронці.

Зловмисник вночі проникав до салонів «ВАЗів», які стояли поруч із житловими будинками мешканців Луцька. Автомобілі не були обладнані сигналізацією, тому зловмисник без перешкод викрадав транспортні засоби. За іронією долі, не проїхавши і 200 метрів, машина потрапляла у ДТП. Зловмисник відразу втікав із місця події.

Луцький міськрайонний суд Волинської області за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 та ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, призначив чоловіку п'ять років позбавлення волі з іспитовим терміном три роки. Окрім того, злодій заплатить потерпілим по 19 тисяч гривень матеріальної та моральної шкоди.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ