В Луцьку сімей учасників АТО привітали з прийдешнім святом Великодня

В Луцьку сімей учасників АТО привітали з прийдешнім святом Великодня

09.04.15 17:34 0 606
Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з Волинським обласним благодійним фондом «Дитяча місія. Україна» провели благодійну акцію з вручення продуктових наборів, паски та дитячих іграшок. На заході було присутні сім'ї демобілізованих бійців та сім'ї, члени яких перебувають в АТО. ПАТ «Теремно Хліб» надав паски для вручення родинам.

Під час зустрічі Ліна Галан, директор Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді зауважила, що усіх зібрали, аби ближче познайомитись з демобілізованими бійцями. Також ознайомила усіх присутніх з Комплексною програмою підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Луцька, що затверджена рішенням Луцької міської ради. Повідомила про пільги для військовослужбовців, призваних на військову службу по мобілізації на підставі указів Президента України “Про часткову мобілізацію”, членам їх сімей, учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей, сім'ям, члени яких загинули під час проведення антитерористичної операції.

У свою чергу, Людмила Лонюк, керівник Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» привітала всіх присутніх з прийдешнім святом Великодня. Побажала родинам добра, злагоди, миру та здоров'я.

Луцький міський центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопілля: ...

КОМЕНТАРІ