В Луцьку клуби міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” долучилися до відзначення Всесвітнього дня здоров'я

В Луцьку клуби міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” долучилися до відзначення Всесвітнього дня здоров'я

09.04.15 17:00 0 687
В торговельно-розважальному центрі «ПОРТ СІTY» на багатофункціональній арені «Generator» понад шістсот юних спортсменів міста Луцька та охочих мали змогу долучитися до участі в ІІ-му фестивалі «Рух заради гармонії» з нагоди Всесвітнього дня здоров'я, який відзначали 7 квітня. Метою заходу було – залучення населення обласного центру до активної рухової діяльності, регулярних занять фізичною культурою та спортом, пропаганда здорового способу життя та профілактика шкідливих звичок.

Заклад зорганізували та провели Волинський обласний та Луцький міський центри фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», комітет по фізичній культурі та спорту, управління освіти Луцької міської ради, Фонд волонтерів України спільно з управлінням у справах молоді та спорту обласної державної адміністрації.

На урочистому відкритті усіх присутніх привітали заступник начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Ігор Дмитришин, голова комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець та координатор Фонду волонтерів України Ірина Хрячкова.

До проведення заходу долучилися Волинські олімпійці – заслужений майстер спорту України з важкої атлетики Надія Миронюк, майстер спорту України з легкої атлетики Надія Боровська, майстер спорту України міжнародного класу з велоспорту Олена Цьось та майстер спорту України міжнародного класу з важкої атлетики Микола Гордійчук,

По тому відбулося спортивно-театралізоване дійство, під час якого спортсмени й артисти порадували учасників фестивалю своїми показовими виступами, у яких продемонстрували майстерність й талант у танцях, бойових видах спорту, художній гімнастиці, фітнесі, акробатиці, футболі , боксі та різних видах боротьби, демонструючи свою підготовку і те чого можна досягти, займаючись різними видами спорту.

Учасники та глядачі свята мали можливість насолодитися виступами танцювальних колективів «Радість», «Колорит», фітнес – центру «FIT CURVES», ДЮФШ «Волинь», школи Козацького гарту, дитячих юнацьких спортивних шкіл «Спартак», «Динамо», «України», відділення боксу ДЮСШ №2 Луцької міської ради, баскетбольного клубу «Волиньбаскет», хореографічного клубу «Первоцвіт», відділення акробатики ОДЮСШ, обласної ДЮСШ з видів боротьби та спортивних груп Луцького міського центру ФЗН «Спорт для всіх».

Після показової спортивної програми було проведено флешмоб «Живи та рухайся» серед учасників фестивалю, учнів загальноосвітніх навчальних закладів та усіх охочих, який провела вчитель Луцької гімназії №18 Людмила Кочубей. Під час руханки в рамках Всеукраїнської акції «Пліч о пліч» організаторами заходу було зроблено фото з написом «Луцьк» у знак злагодженості дій та єднання усієї родини «Спорт для всіх».

На цьому приємні сюрпризи не завершилися. Усі охочі мали змогу сфотографуватися з волинськими олімпійцями, а також взяти участь у розіграші призів від спонсорів та організаторів заходу.

Від імені організаторів висловлюємо слова вдячності Фонду волонтерів України, ТзОВ виробниче об'єднання «Врода», Львівській майстерні шоколаду, мережі сімейного каже «Дядя піца», мережі фітнес-центрів «JoyFitness» та « FITCurves», які надали фінансову підтримку та придбали призи для розіграшу лотереї, а також ТзОВ «ПОРТ СІТІ груп» за безкоштовно надану багатофункціональну арену «Generator» для проведення заходу.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Несправність службових ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ