В Житомирській області через необережність під час паління у будинку ледь не загинув чоловік

В Житомирській області через необережність під час паління у будинку ледь не загинув чоловік

09.04.15 13:15 0 609
7 квітня о 19:50 на пункт зв’язку 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Лугини надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку, що розташований на одній із вулиць районного центру. До служби порятунку «101» зателефонувала сусідка, яка проживала навпроти.

По прибуттю на місце події вогнеборці встановили, що осередок пожежі знаходиться всередині будинку. Завдяки злагодженим та оперативним діям бійців ДСНС займання було локалізовано о 19:58 та остаточно ліквідовано о 20:30. Проте вогнем знищений 1 кв. м підлоги, пошкоджено стіну та домашнє майно.

Трохи згодом очевидиця події розповіла, що помітивши дим з сусіднього будинку, вона негайно сповістила рятувальників. Жінка знала, що в оселі проживає чоловік, який часто зловживає спиртними напоями. Тому не гаючи час, разом із односельцями, побігли до місця події.

Потрапити до будинку через двері було неможливо, їдкий дим заповнив всю оселю. Розбивши вікно, вони потрапили до приміщення. Там, в одній із кімнат, на ліжку, люди знайшли сплячого чоловіка. Розбудивши його, селяни вивели мешканця на свіже повітря. Від медичної допомоги чоловік відмовився.

Ймовірно, займання сталося внаслідок необережності під час паління у нетверезому стані. Наразі всі обставини встановлюються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ