Відійшла у вічність прес-секретар управління охорони здоров’я Львівщини Олена Гончарук

Відійшла у вічність прес-секретар управління охорони здоров’я Львівщини Олена Гончарук

09.04.15 12:15 0 612
У Львові на 57-му році внаслідок важкої хвороби пішла з життя багаторічний керівник прес-служби управління охорони здоров'я (нині департамент) Львівської ОДА, талановитий редактор Олена Гончарук. Прощання відбудеться завтра, 9 квітня, у каплиці на вул. Пекарській, 52 з 10.00 до 11.00. Олена Гончарук під час однієї з прес-конференцій. Фото: Роман Балук/ZIK

Олену Гончарук була не тільки справжнім професіоналом своєї справи, інтелектуалом, а й чуйною людиною, яка завжди приходила на допомогу, активно брала участь у популяризації здорового способу життя, вболівала за розвиток медичної галузі Львівщини.

Колеги-медики та журналісти пам’ятають Олену Гончарук як світлу, усміхнену людину, яка завжди вміла підбадьорити оточуючих, оперативно реагувала на запити ЗМІ – була фахівцем з великої букви.

Заступник начальника головного управління охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації Ірина Микичак поділилася своїми спогадами про пані Олену.

«Я працювала з Оленою Гончарук в управлінні десять років. Олена була дуже світла, доброзичлива, відкрита людина, яка завжди намагалася зрозуміти проблеми медицини. Якщо хтось не знав, що вона журналіст за фахом, то, напевно, не відразу і зрозумів би, що ця людина не має медичної освіти», – розповіла Ірина Микичак.

Вона додала, що, незважаючи на довготривалу хворобу, Олена Гончарук була енергійною, мобільною. Будучи фактично прикутою до ліжка, вона продовжувала працювати вдома біля комп’ютера.

«Вона чесно виконувала свою роботу. Ми дуже рахувалися з її точкою зору. Я не думаю, що є такий головний лікар в області, який би не знав Олени Гончарук: вона завжди могла підказати, організувати прес-конференцію», – додала Ірина Микичак.

Медіа-холдинг ZIK висловлює щирі співчуття рідним та близьким Олени Іванівни.

Вічна їй пам’ять.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Втікача з колонії ...
Наступна новина: Чернігівська область: ...

КОМЕНТАРІ