Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області розпочала свою роботу водолазна кваліфікаційна комісія

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області розпочала свою роботу водолазна кваліфікаційна комісія

09.04.15 09:33 0 598
8 квітня на території аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області розпочала свою роботу водолазна кваліфікаційна комісія. Для надання методичної допомоги в організації підготовки та проведення засідання ВКК до Управління ДСНС України в області прибув начальник водолазної служби ДСНС України Маєвський Максим Юрійович.

Відкриваючи засідання водола­зної кваліфікаційної комісії Управління ДСНС в області, її голова - за­­с­тупник начальника Управління з ре­агування на на­дзвичайні ситуа­ції підполковник служби цивільного за­хисту Віталій Федунків підкреслив, що постійне вдоско­на­­лення своєї майстерності та під­ви­­щення кваліфікації є важливими чинниками роботи водолазно-ряту­ва­­­льних підрозділів Державної слу­ж­­би України з надзвичайних ситуацій.

Впродовж двох днів – 8 і 9 квітня – свої теоретичні знання та практичні навички водолазної справи продемонструють група водолазно-рятувальних робіт та відділення підводного розмінування групи піротехнічних робіт АРЗ СП ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, група водолазно-рятувальних робіт АРЗ СП У ДСНС України у Чернівецькій області та 2-ий спеціальний центр швидкого реагування ДСНС України м. Дрогобич.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ