У Львівській області при Червоноградському міськвідділі міліції створено Громадську раду

У Львівській області при Червоноградському міськвідділі міліції створено Громадську раду

09.04.15 13:39 0 594
Створення цієї громадської інституції при міськвідділі міліції покликане сприяти налагодженню дієвого діалогу та ефективної взаємодії між правоохоронцями та громадськістю у Червонограді.

Адже основними завданнями цього колегіального консультативно-дорадчого органу при міськвідділі міліції є створення умов для реалізації громадянами конституційного права на участь в управлінні державними справами та здійснення громадського контролю за діяльністю підрозділу.

Головою ради було обрано заступника голови громадської організації «Законність і порядок» Володимира Ткачика, його заступником експерта з безпеки кредитних операцій ПАТ КБ «Приватбанк» Михайла Поптанича.

Секретарем Громадської ради став голова Червоноградської міської громадської організації «Єдність» Петро Огороднік, головою лічильної комісії обрали голову Сокальського районного осередку Всеукраїнської громадської організації «Товариство українських офіцерів» Мирослава Зінов'єва.

«Я думаю, що ваша робота буде плідною і принесе користь як громадянам, так і працівникам органів внутрішніх справ Усі питання, які будуть виникати, і непорозуміння, що стосуються роботи міліції, ми вирішуватимемо разом, адже основна мета нашої із вами роботи – спокій і безпека громадян, а також підняття рівня довіри людей до працівників міліції», - розповів заступник начальника Червоноградського міського відділу міліції підполковник міліції Андрій Дикий.

Оксана Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Псевдопрацівник банку ...

КОМЕНТАРІ