У Львові свободівки приготували для українських бійців великодні смаколики

У Львові свободівки приготували для українських бійців великодні смаколики

09.04.15 08:02 0 719
Львівські свободівки 4 квітня 2015 року спекли для вояків 30 штук маківників, 150 пасок та зліпили понад 150 кг вареників. Про це повідомила голова фракції ВО "Свобода" у Личаківській райраді Ірина Шалаковська.

"Усе це ми будемо відвозити у Піски та Слов'янськ для бійців батальйону "Січ" та окремої добровольчої чоти "Карпатська Січ". Окрім пасхальних продуктів приготовили для вояків ще й військову форму та ліки", – зазначила Ірина Шалаковська.

"Ліпимо вареники та печемо маківники українським бійцям з метою підняти їхній бойовий дух, створити святковий настрій, щоб вони відчули наше тепло і що ми з ними. Щоб знали, ми їх тут чекаємо і дуже любимо", – наголосила член ВО "Свобода" Марта Лехка.

Свободівка Марія Сокіл зазначила, що захисники повинні знати та пам'ятати: у них є надійний тил, який своєю любов'ю, добротою, турботою вносить свою лепту в перемогу у російсько-українській війні.

"Хочеться побажати хлопцям, щоб наступний Великдень вони провели у колі сім'ї, родини, а не сам на сам з ворогом", – зазначила свободівка Галина Василькевич.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обговорили проведення ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ