У Львівській області у Червонограді завершилася операція "Канікули"

У Львівській області у Червонограді завершилася операція "Канікули"

09.04.15 17:13 0 642
Профілактичну операцію «Канікули» з 20 березня по 5 квітня провели працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Червоноградського міського відділу міліції. За її результатами складено три адміністративних протоколи на батьків за статтею 184 КУпАП.

«Під час проведення операції ми відвідали чотири сім'ї, які опинилися в складних життєвих ситуаціях. За результатами перевірки складено три адміністративних протоколи на батьків за невиконання ними обов'язків щодо виховання дітей», - розповів начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Червоноградського міського відділу міліції капітан міліції Руслан Король.

Також, працівники міліції провели профілактичні бесіди з неповнолітніми.

Крім того, правоохоронці перевірили у місті чотири розважальні заклади у яких відпочивають громадяни. У одному з таких закладів вони виявили неповнолітнього без супроводу дорослих. За цим фактом складено адміністративний протокол за статтею 180-1 (Порушення порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування) КУпАП.

За період проведення операції працівники міліції задокументували три кримінальних правопорушення, які вчинили неповнолітні.

Оксана Козачок,

помічника начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області на ...
Наступна новина: За підозрою у вчиненні ...

КОМЕНТАРІ