Чернігівська область: піротехніки ДСНС знешкодили 9 ручних гранат,які було виявлено під час розкопок місця поховання Радянських воїнів

Чернігівська область: піротехніки ДСНС знешкодили 9 ручних гранат,які було виявлено під час розкопок місця поховання Радянських воїнів

09.04.15 12:18 0 646
8 квітня фахівці групи піротехнічних робіт Управління ДСНС у Чернігівській області знешкодили 8 гранат РГД-33 та 1 гранату Ф-1. Вибухонебезпечні предмети поблизу с. Рудка Чернігівського району виявили активісти пошукового клубу "Пам'ять Перемоги" під час розкопок місця поховання воїнів Радянської армії, загиблих в 1941 році у боях за Чернігівщину.

Зважаючи на такі обставини, розкопки, де одразу виявили 7 ручних гранат типу РГД-33, довелося призупинити, після чого активісти пошукового клубу звернулись до піротехніків ДСНС з метою обстеження місця на наявність вибухонебезпечних предметів та подальшого їх знешкодження.

Рятувальники під час проведення невідкладних робіт підняли рештки загиблих воїнів, особисті та військові речі, що їм належали, а також додатково виявили більше сотні набоїв до стрілецької зброї та 2 ручні гранати РГД-33 і Ф-1.

Вибухонебезпечні предмети піротехніки ДСНС вивезли у спеціально відведене місце та знешкодили.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відійшла у вічність ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ