У Рівненській області дітей зі Сходу країни запросили до лялькового театру на великодню виставу

У Рівненській області дітей зі Сходу країни запросили до лялькового театру на великодню виставу

09.04.15 12:57 0 665
7 квітня актори рівненського лялькового театру показали для дітей зі Сходу країни, що зі своїми родинами переїхали в Рівне на тимчасове проживання, великодню виставу за твором Тараса Шевченка «Думи мої, думи…».

Благодійний захід відбувся з ініціативи обласної державної адміністрації та при сприянні співробітників Служби порятунку Рівненщини.

Вистава, що присвячена до Дня народження Великого Кобзаря, виявилася максимально легкою для сприйняття та дуже цікавою не лише маленьким переселенцям, а й їхнім батькам, які люблять творчість видатного українського поета. Найбільше глядачів вразила гра світла та тіні, що режисер використав у літературній композиції. Особливістю також була пісочна анімація, яка передавала образи, що постають у творах видатного українського поета, а рухомі декорації додавали динамічності та казковості дійству.

Рятувальники разом із артистами переконані, що на дана оригінальна композиція за творами Кобзаря є вкрай актуальною та допоможе підтримати патріотичний дух усіх українців у такі буремні для країни часи.

До речі, нині в Рівному проживає 300 дітей, які разом з батьками виїхали з охопленого війною Донбасу.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДТП на Волині: водій ...
Наступна новина: У Львові зловмисник викрав ...

КОМЕНТАРІ