У Тернополі до Великодніх свят дерева прикрасять писанками

У Тернополі до Великодніх свят дерева прикрасять писанками

09.04.15 08:54 0 577
Більше трьох тисяч писанок, які зробили учні загальноосвітніх шкіл, художньої школи та студенти Інституту мистецтв ТНПУ ім. В. Гнатюка, будуть прикрашати дерева у центральній частині міста. За словами начальника управління культури Василя Кармазина, роботи з прикрашання уже розпочали у сквері Шевченка (від пам’ятника Незалежності до пам’ятника Соломії Крушельницької), а згодом, якщо буде достатньо писанок, будуть прикрашені ще дерева біля Архикатедрального собору.

«Дану акцію ми запланували провести до Великодня, щоб створити у Тернополі атмосферу свята, - розповідає Василь Кармазин. – До виготовлення писанок долучилися школярі та студенти, які надали крашанки, писанки, а також ламіновані Великодні малюнки. Усі роботи будуть розміщені на деревах і пробудуть там аж до 26 квітня, до початку фестивалю духовної пісні «Я там, де є благословення»».

Нагадаємо, що минулого року прикрашали дерева писанками до Великодніх свят учні деяких центральних шкіл. Цього ж року усі школи разом вирішили прикрасити центральну частину міста.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Майстер-клас з ...
Наступна новина: У Хмельницькому відбулася ...

КОМЕНТАРІ