На Рівненщині у відділеннях ПриватБанку працюють поштомати

На Рівненщині у відділеннях ПриватБанку працюють поштомати

09.04.15 12:14 0 2793
У відділеннях ПриватБанку на Рівненщині запрацювала нова зручна послуга – «Поштомат». Тепер свої посилки клієнти зможуть забирати безпосередньо у відділеннях ПриватБанку області. Перші пристрої встановлено у відділеннях обласного центру по вул.Київській, 21 (ТЦ ПОЛІТОН) та по вул. Грушевського 42А.

«Поштомат» – це відділення кур’єрської служби в мініатюрі. Клієнт оформлює замовлення в інтернет-магазині та зазначає адресу відділення ПриватБанку, куди потрібно доставити посилку. Про прибуття посилки на телефон надходить SMS-повідомлення, після чого можна йти та отримувати замовлення в зручному місці.

Щоб отримати та оплатити посилку, клієнту необхідно мати при собі телефон і будь-яку картку ПриватБанку.

У меню термінала самообслуговування треба обрати варіант авторизації (з карткою чи без неї), ввести свій номер мобільного телефону, який зазначався під час оформлення доставки, та отримати на телефон SMS з одноразовим паролем. Після введення пароля на екрані ТСО з’явиться інформація про вартість доставки та самої посилки. Замовник перевіряє всі дані та оплачує посилку за допомогою стандартної процедури оплати карткою ПриватБанку.

Наступний крок – на екрані з’явиться номер комірки поштомата з посилкою, натиснувши на який, клієнт може відкрити саму комірку та забрати замовлення.

У ПриватБанку можна отримати будь-яку посилку, доставлену через кур’єрські служби «Нова Пошта», «Міст Експрес» і «Ін-Тайм».

Мережа поштоматів у відділеннях ПриватБанку почала працювати у 2014 р. На даний час встановлено понад 700 пристроїв. В 2015 р.проектом передбачено розвиток мережі до 1300 терміналів для отримання посилок та планом видачі 1 млн посилок на місяць, зробивши її найбільшою в Східній Європі. Незабаром почтомати буде відкрито в усіх найбільших відділеннях ПриватБанку. Знайти найближчий поштомат можна за посиланням – pb.ua/map/
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Втікача з колонії ...

КОМЕНТАРІ