У нас одна єдина Україна і я її дуже люблю (+фото)

У нас одна єдина Україна і я її дуже люблю (+фото)

10.04.15 09:38 0 614
Так означив свою громадянську позицію на зустрічі з представниками засобів масової інформації Буковини тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС України в Чернівецькій області Сергій Пілігрім.

Корінний донеччанин, який своєю службовою біографією у складній політичній ситуації підтвердив відданість українській державі, висловив готовність до співпраці з пресою, маючи на меті підвищувати довіру населення до правоохоронних органів.

«З вашою допомогою буду це робити» — запевнив посадовець журналістів.

З біографії офіцера

Пілігрім Сергій Вікторович народився 2 липня 1962 року у міста Шахтарськ Донецької області. В органах внутрішніх справ служить із 1986 року. Пройшов шлях від рядового міліціонера до начальника управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Полтавській області. У грудні 2011 року пішов на пенсію. Але ситуація в державі змусила Сергія Вікторовича повернутися в органи внутрішніх справ.

— Я без вагань вирішив: потрібно боронити рідну землю. Тож у березні 2014 року поновився на службі. Працював на посаді заступника начальника – начальника кримінальної міліції ГУ МВС України в Донецькій області. До листопада 2014-го прослужив у зоні АТО, опісля очолював Управління транспортної міліції МВС України. Наразі призначений т.в.о. начальника УМВС України в Чернівецькій області.

Пріоритети у роботі

1. Перше місце — питання особистої безпеки громадян. Кожен мешканець чи гість області має почувати себе у безпеці.

2. Боротьба зі злочинністю. Кожна людина, котра скоїла злочин має розуміти: вона буде покарана відповідно до законодавства України.

3. Боротьба з корупцією у всіх її формах та проявах: хабарництво, зловживання владою або службовим становищем, розкрадання бюджетних коштів – державного майна, легалізація коштів, отриманих злочинним шляхом.

4. Боротьба із наркозлочинністю.

5. Зміцнення довіри населення до міліції.

Довідково

За перший квартал 2015 року в області зареєстровано 2798 кримінальних правопорушень, у тому числі 856 тяжких та особливо тяжких. В цьому переліку — 7 убивств (всі розкриті), 5 тяжких тілесних ушкоджень (всі розкриті), 6 розбоїв (5 розкрито), 36 пограбувань (розкрито 20), 23 незаконних заволодінь транспортними засобами (розкрито 15).

У сфері економічної злочинності зареєстровано 240 посадових злочинів,151 з яких пов’язані з службовим підробленням.

З початку року зареєстровано 270 злочинів у бюджетній сфері — на 30% більше, ніж у минулому році. Зареєстровано 3 кримінальних справи, де порушень понад один мільйон гривень.

Розкрито 83 кримінальних правопорушення, пов’язані з обігом наркотиків,69 фактів незаконного обігу зброї.

Виявлено 2 організовані злочинні групи, одна з яких з транснаціональними зв’язками.

С.Пілігрім висловив переконання в тому, що завдяки злагодженій роботі усіх служб Управління МВС та територіальних підрозділів, у співпраці із журналістами, громадськістю будуть виконані завдання, які ставить перед правоохоронними органами керівництво держави.





Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі оголошено ...
Наступна новина: На Рівненщині визначили ...

КОМЕНТАРІ