Вінницькі міліціонери отримали бронетранспортер для додаткового захисту міста

Вінницькі міліціонери отримали бронетранспортер для додаткового захисту міста

10.04.15 14:54 0 581
Відремонтований колективом 45-го експериментального механічного заводу бронетранспортер передали бійцям спецпідрозділу «Вінниця-2» для подальшого використання у захисті території міста.

Про технічне забезпечення броньованою технікою спецпідрозділу «Вінниця-2» подбали депутати міської ради та колектив 45-го заводу. За ініціативи керівництва міського відділу міліції, бронетранспортер, який знаходився на балансі обласного управління міліції, було надано для ремонту працівникам заводу.

Протягом трьох місяців тривав капітальний ремонт бронемашини на який витрачено 290 000 гривень, що надали депутати міської ради та колектив 45-го заводу. В результаті спецпризначенці отримали у своє користування відремонтований бронетранспортер, який служитиме для захисту нашого міста, - розповів виконуючий обов'язки міського голови Сергій Моргунов.

Кількість місць у бронемашині дозволяє перебувати одночасно близько 15 осіб. Правоохоронці використовуватимуть техніку для додаткового захисту території на блокпостах міста Вінниці. В подальшому, на базі 45-го заводу плануються додаткові навчання водіїв для керування бронетранспортером, - сказав начальник міської міліції Юрій Куций. – Міліція готова охороняти місто та забезпечувати громадський спокій.

СЗГ ВМВ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільські дорожники ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ