68 дітей з Волновахи Великдень зустрінуть у Луцьку

68 дітей з Волновахи Великдень зустрінуть у Луцьку

10.04.15 11:45 0 586
“Схід і Захід разом” - це гасло уже стало синонімом єдності України від Львова до Луганська, від Києва до Севастополя. Луцький міський голова Микола Романюк, депутатський корпус міської ради та виконавчий комітет втілюють цю ідею не на словах, а на ділі. Так, різдвяні канікули у Луцьку провела група з двадцяти учнів 5-9 класів загальноосвітньої школи № 2 міста Кремінна Луганської області.

Учора ввечері до Луцька приїхала група у складі 68-ми дітей та 11-ти дорослих з міста Волноваха Донецької області. Це продовження співпраці у рамках підписаного 25 лютого Меморандуму про співробітництво між Луцьком і Волновахою.

Зустрічати гостей на Луцький залізничний вокзал з хлібом та вишитими рушниками прийшли заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, депутати міської ради, педагоги загальноосвітніх закладів.

Юрій Вербич привітав гостей зі Сходу на волинській землі та побажав їм гарного відпочинку. За його словами, підготовлена цікава програма перебування, яка дасть можливість ознайомитися з традиціями зустрічі Великодня у нашому краї, історичними надбаннями Волині.

Перебуватиме делегація з міста Волноваха у Луцьку до 15 квітня.

У рамках перебування на Волині діти матимуть можливість поспілкуватися зі своїми однолітками з загальноосвітніх навчальних закладів міста Луцька, братимуть участь у тренінгових заняттях, оглянуть Старе місто, Луцький замок, Жидичинський Свято-Миколаївський монастир, музей Лесі Українки у селі Колодяжне.

Візьмуть діти й участь у святкових Великодніх заходах, які будуть проводитися у нашому місті.

Також для гостей з Волновахи буде організовано відвідування підприємства ПАТ “Теремно-хліб”, “SKY Бар” та СОК “Адреналін-Сіті”.

Зустрінуться діти й з Митрополитом Луцьким та Волинським Михаїлом і побувають у Свято-Троїцькому кафедральному соборі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: за ...
Наступна новина: У Тернополі висадили ...

КОМЕНТАРІ