В Луцьку депутати від фракції ВО “Батьківщина” передали бійцям 14-ї ОМБ медикаменти

В Луцьку депутати від фракції ВО “Батьківщина” передали бійцям 14-ї ОМБ медикаменти

10.04.15 11:14 0 581
Депутати фракції ВО “Батьківщина” у Луцькій міській раді продовжують надавати допомогу військовослужбовцям. Вони вже неодноразово допомагали продуктами харчування, камуфляжним одягом, обладнанням тощо.

І от для бійців 14-ї окремої механізованої бригади, які нині проходять навчання та бойове злагодження на військовому полігоні поблизу Рівного, секретар міської ради Сергій Григоренко, депутат міської ради Валерій Бондарук та громадський активіст Роман Перванчук передали медичні препарати, зокрема, противірусні, протитравматичні та протизапальні. Вартість допомоги становить близько 10 тисяч гривень.

Сергій Григоренко зауважив, що до них звернувся офіцер відділення особового складу штабу 14-ї окремої механізованої бригади Костянтин Байчук з проханням допомогти у придбанні ліків. “Ця допомога їм необхідна. Нині весна і хлопці часто хворіють. Держава забезпечує бійців зброєю, основними засобами, однак, на медикаменти чи інші потреби не вистачає коштів”, - наголосив він.

Секретар міської ради зауважив, що фракція ВО “Батьківщина” у міській раді систематично надає допомогу військовослужбовцям. За його словами, неодноразово передавали на передову продукти харчування, спецодяг, медикаменти тощо.

Також Сергій Григоренко зауважив, що через кілька тижнів представники фракції ВО “Батьківщина” поїдуть на військовий полігон поблизу Рівного і планують передати ще допомогу. За його словами, наших військовослужбовців необхідно підтримувати.

Офіцер відділення особового складу штабу 14-ї окремої механізованої бригади Костянтин Байчук, який приїхав отримати необхідні медикаменти, подякував Сергію Григоренку та депутатам міської ради від фракції ВО “Батьківщина” за допомогу. Він наголосив, що медикаменти уже будуть доставлені на військовий полігон поблизу Рівного. “Я й сам до мобілізації у лави Збройних сил України був волонтером і возив допомогу наших військовим. Допомога волонтерів дуже необхідна. Нині період, коли люди активно хворіють. Медикаментів, які виділяє держава, не вистачає і тому раді такій допомозі”, - зазначив він.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Двоє товаришів викрали ...

КОМЕНТАРІ