У Житомирі зіштовхнулись дві іномарки

У Житомирі зіштовхнулись дві іномарки

10.04.15 15:17 0 591
За минулу добу зафіксовано 1 дорожньо-транспортну пригоду, в якій 1 людина отримала тілесні ушкодження. За попередніми даними, потерпіла жінка-водій сама стала винуватицею ДТП.

8 квітня близько 16.20 в м. Житомирі, на перехресті вул. Східна-Ватутіна водій автомобіля VOLKSWAGEN POLO, жителька м. Житомира, 1980 р.н., рухаючись по вул. Ватутіна, під час виконання повороту ліворуч, не дала дорогу транспортному засобу, що рухався в зустрічному напрямку, прямо. У результаті чого відбулось зіткнення з автомобілем VOLKSWAGEN LT 46, під керуванням жителя Житомирського району, 1972 р.н.

Унаслідок ДТП водій автомобіля VOLKSWAGEN POLO отримала тілесні ушкодження та доставлена до медичного закладу.

Загалом, 89 порушень Правил дорожнього руху було виявлено та припинено працівниками Державтоінспекції на автошляхах області упродовж минулої доби. Затримано 8 водіїв за керування транспортними засобами в стані алкогольного сп'яніння. Складено 4 адміністративних протоколи на водіїв за перевищення швидкісних режимів.

Шановні громадяни! Аналізуючи ситуацію, яка склалась на автошляхах області слід зазначити, що більшість дорожньо–транспортних пригод виникає через недотримання водіями транспортних засобів Правил дорожнього руху. Тому перед тим, як сісти за кермо будь–якого транспортного засобу, необхідно замислитись, чи варто ризикувати життям. Адже, здавалося б, незначне порушення може мати надзвичайно тяжкі наслідки.

УДАІ УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ