В Житомирській області у Бердичеві міліціонери охорони затримали крадія на місці вчинення злочину

В Житомирській області у Бердичеві міліціонери охорони затримали крадія на місці вчинення злочину

10.04.15 17:01 0 629
Про злочин до міліції повідомили сусіди власника будинку. Коли крадій вибирався з вікна чужої оселі, його вже чекав черговий наряд відділу Державної служби охорони.

Уночі до Бердичівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про підозрілу особу, яка намагається проникнути до приватного будинку.

За вказаною заявником адресою було направлено черговий наряд відділу Державної служби охорони. Вже за декілька хвилин потому міліціонери обстежували територію приватного домоволодіння. В одному з вікон будинку вони помітили силует людини, яка намагалася вибратися назовні. Підозрілого чоловіка правоохоронці затримали і викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

Виявилося, у чужий будинок у пошуках легкої наживи вдерся 46-річний житель м.Житомира. Під час огляду у нього вилучено викрадені з будинку частини кондиціонерів на загальну суму близько 16 тисяч гривень. Для подальшого з'ясування усіх обставин чоловіка доставили до Бердичівського міськвідділу міліції.

Його дії кваліфіковано за ч.3 ст.185 (Крадіжка з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Розпочато кримінальне провадження. За чинним законодавством, затриманому загрожує ув'язнення від 3 до 6 років.

Водночас правоохоронці зазначають: заручитися господарям на час своєї відсутності підтримкою міліціонерів охорони – завжди надійніше та дешевше можливих збитків від дій зловмисників.

УДСО при УМВС України

в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У центрі Львова викрили ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ