В Хмельницькому ОЕНЦУМ відбувся обласний збір юннатів Хмельниччини

В Хмельницькому ОЕНЦУМ відбувся обласний збір юннатів Хмельниччини

10.04.15 09:26 0 689
08 квітня 2015 року на базі Хмельницького ОЕНЦУМ відбувся обласний збір юних натуралістів, присвячений 90 річчю юннатівського руху в Україні. Захід проводився обласними натуралістами відповідно до завдань Плану комплексних заходів з екологічної освіти і виховання та формування екологічної культури учнівської молоді навчальних закладів Хмельницької області на 2011-2015 роки. Головне завдання, яке ставили перед собою організатори – підвищення ефективності і якості організації й проведення в закладах освіти еколого-натуралістичної, дослідницько-експериментальної, природознавчої і природоохоронної роботи школярів, виявлення і підтримки обдарованої учнівської молоді та залучення її до участі в юннатівських заходах.

В обласному зборі юннатів Хмельниччини взяли участь дитячі делегації у складі юннатів-ентузіастів дослідницько-експериментальної роботи з навчальних закладів 17 районів та 4 міст області. Матеріальне забезпечення цього непересічного і важливого для школярів нашого краю заходу здійснювали шефи-спонсори обласного ЕНЦУМ – колектив працівників регіонального відділення АБ «Південний» в м. Хмельницькому, не залишивши жодного з його учасників без цінних подарунків.

Високий рівень підготовки та творчого підходу до виконання дослідницько-натуралістичних робіт і активну участь в цьогорічному зборі продемонстрували юні натуралісти з навчальних закладів Білогірського, Віньковецького, Волочиського, Городоцького, Деражнянського, Дунаєвецького, Ізяславського, Кам'янець-Подільського, Красилівського, Новоушицького, Полонського, Славутського, Старокостянтинівського, Теофіпольського, Чемеровецького, Шепетівського та Ярмолинецького районів, міст Кам'янця-Подільського, Старокостянтинова, Хмельницького, Шепетівки.

Грамотами Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді та цінними подарунками нагороджено юних натуралістів, які на конкурсах-захистах продемонстрували високий рівень виконання індивідуальних дослідницько-експериментальних робіт і глибокі якісні знання за обраною темою в галузі лісівництва та садівництва, вийшли переможцями збору і посіли призові місця.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ