На Хмельниччині рятувальники навчали старшокласників,як діяти під час надзвичайних ситуацій

На Хмельниччині рятувальники навчали старшокласників,як діяти під час надзвичайних ситуацій

10.04.15 09:55 0 639
Днями у Волочиській загальноосвітній школі I-III ст. №1 відбувся тренінг щодо дій в умовах надзвичайних ситуацій, що є характерними для зони проведення бойових дій та масових заворушень. Захід, що відбувся у рамках проекту «Безпечне місто», взяли участь і волочиські рятувальники.

Під час тренінгу працівники ДСНС роз’яснили учням старших класів порядок дій під час надзвичайних ситуацій, пов’язаних з терористичними актами. В ході лекції також роз’яснювали, як діяти при отриманні сигналу «Увага всім», порядок укриття у захисних спорудах цивільного захисту, евакуації з зони надзвичайної ситуації, дії на випадок раптових артобстрілів та виявлення підозрілих та вибухонебезпечних предметів. Аби процес навчання відбувався більш цікаво та краще запам’ятався, школярі переглянули навчальні ролики про безпечну поведінку у кризових ситуаціях.

Ці заходи є надзвичайно важливими для населення, адже тільки чітким дотриманням встановленого порядку дій та власною обізнаністю можна уникнути тяжких наслідків, а в деяких випадках і вберегти власне життя та здоров’я.

Ці заходи є надзвичайно важливими для населення, адже тільки чітким дотриманням встановленого порядку дій та власною обізнаністю можна уникнути тяжких наслідків, а в деяких випадках і вберегти власне життя та здоров

Волочиський райсектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: у парку ...
Наступна новина: Львівська область: ...

КОМЕНТАРІ