На Хмельниччині рятувальники разом із курсантами Львівського державного університету безпеки життєдіяльності провели рейд культовими спорудам

На Хмельниччині рятувальники разом із курсантами Львівського державного університету безпеки життєдіяльності провели рейд культовими спорудам

10.04.15 09:00 0 587
За кілька днів християни відзначатимуть Воскресіння Христове. Це дуже давнє біблійне свято, за стародавніми традиціями якого люди йдуть до церкви, аби віддати данину божественному диву та попросити у Господа прощення та земних благ для своєї родини. Цього дня у храмах, церквах, капличках та інших культових спорудах запалюють сотні чи навіть тисячі свічок, лампадок, гірлянд тощо, як символ жертви та одночасно любові до Бога.

І в такі дні дуже не хотілося б, щоб величне свято Великодня затьмарилося бідою, яку може принести вогонь. Тому, рятувальники Шепетівщини разом із курсантами Львівського державного університету безпеки життєдіяльності провели широкомасштабну інформаційну компанію культовими спорудам міста Шепетівка та району, щоб у черговий раз нагадати священнослужителям та прихожанам правила протипожежної безпеки.

У культових спорудах відбувалися бесіди, спрямовані на роз’яснення основних норм протипожежної безпеки, навчання першочерговим діям у разі виникнення пожежі. Окремим пунктом під час роботи була перевірка наявності первинних засобів пожежогасіння та вміння ними користуватись працівниками церкви. Окрім того, рятувальники перевірили наявність та справність пожежних гідрантів біля культових споруд.

На згадку про свій візит, рятувальники залишали пам’ятки щодо дотримання вимог правил пожежної безпеки у культових спорудах.

Рятувальники ДСНС звертаються до усіх мешканців, а також священнослужителів! Протипожежна безпека у культових спорудах залежить не лише від самих працівників церкви! Всі прихожани повинні дотримуватися основних правил безпечної поведінки, щоб свято пройшло вдало і священний день Воскресіння Христового не затьмарився виникненням надзвичайною події чи ситуації.

Шепетівський райсектор

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ