На Хмельниччині рятувальники разом зі священнослужителями дбають про безпеку віруючих під час Великодніх свят

На Хмельниччині рятувальники разом зі священнослужителями дбають про безпеку віруючих під час Великодніх свят

10.04.15 13:23 0 580
Напередодні Великодніх свят рятувальники вкотре звернулись до священнослужителів та віруючих, щоб наголосити на необхідності дотримання правил пожежної безпеки у культових спорудах. 8 квітня з метою запобігання пожеж у церквах, у стінах Свято-Георгіївського храму через представників засобів масової інформації рятувальники разом із священнослужителями звернулися до хмельничан.

Головний інспектор відділу пожежної безпеки управління державного нагляду та контролю Головного управління ДСНС України в області Олександр Колесник зазначив, що святі отці, як духовні лідери своєї пастви, відіграють ключову роль у вихованні парафіян. Тому, заради збереження життя нам варто об’єднати зусилля щодо навчання правил безпечної поведінки нашими громадянами. Сподіваємося, що з їх допомогою та підтримкою ми зможемо запобігти трагедіям. Рятувальник акцентував свою увагу на обов`язковій наявності в храмах первинних засобів пожежогасіння, доступу до евакуаційних виходів та справність електромережі.

У свою чергу, священнослужителі запевнили, що готові до співпраці з рятувальниками та постійно напередодні великий релігійних свят нагадують прихожанам про необхідність дотримання правил пожежної безпеки.

На завершення, настоятель на інформаційному стенді розмістив пам`ятки із роз`ясненням основних правил пожежної безпеки у культових закладах.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ