В Івано-Франківській області вогнеборці врятували літню жінку

В Івано-Франківській області вогнеборці врятували літню жінку

10.04.15 08:00 0 552
8 квітня о 23.34 год. на одному із обійсть у селі Загвіздя Тисменицького району загорівся житловий будинок. Про пожежу місцеві мешканці одразу повідомили до Служби порятунку за номером «101».

До місця виклику негайно було направлено рятувальників Державного пожежно-рятувального поста с. Ямниця та Частини спеціальної пожежно-рятувальної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області.

На час виникнення пожежі, в одній із кімнат помешкання знаходилася 86-річна господиня. Рятувальники, через вікно помешкання, дісталися до жінки та винесли її на свіже повітря. Працівники швидкої медичної допомоги, в свою чергу, доправили пенсіонерку в Обласну клінічну лікарню. Як з’ясувалося, жінка отруїлася чадним газом. Стан пацієнтки, констатують медики, середньої важкості.

Тим часом, рятувальники оперативно приступили до гасіння пожежі. Через сильне задимлення у приміщенні їм протягом години довелося працювати у апаратах захисту органів дихання та зору.

О 00.17 год. пожежу було локалізовано, а о 00.38 год. погашено.

Вогнем знищено перекриття на площі 15 м.кв., вікно, двері, два ліжка, речі домашнього вжитку, пошкоджено покриття будівлі на площі 4 м.кв.,

Причина виникнення пожежі встановлюється.

Управління ДСНС в області

ВІДЕО
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ