В Івано-Франківській області рятувальники відвідали багатодітну родину,яка через пожежу залишилася без даху над головою

В Івано-Франківській області рятувальники відвідали багатодітну родину,яка через пожежу залишилася без даху над головою

10.04.15 10:31 0 630
8 квітня працівники Управління ДСНС в області навідалися до багатодітної родини, яка через пожежу залишилася без даху над головою.

Нагадаємо, що 13 січня, напередодні Старого Нового року, спалахнула пожежа у одному із помешкань, що в селі Клузів Тисменицького району. Того ранку, лише завдяки вчасному втручанню односельця усі – мати та троє дівчаток 16-ти, 13-ти та трьох років - зосталися цілими та неушкодженими.

Пожежею було знищено покриття будинку на площі 60 м.кв., пошкоджено дерев’яні конструкції крівлі. Господиня пані Наталя після цьогорічної пожежі два тижня жила із доньками у родичів. Тим часом відновити хату допомагало ціле село.

Саме біля відновленого будинку із зустрілися працівники служби порятунку з багатодітною родиною та їх рятівником Михайлом.

Люди і досі з жахом згадують події, які відбулися з ними. Проте, вони зрозуміли, що разом можна здолати будь-яке лихо.

Не забуде ніколи страшної ночі сама господиня. Жінці і досі не віриться, що вона із дітьми залишилася неушкодженою . Як з’ясувалося, вогнем родина двічі вже налякана: багато років тому на цьому ж подвір’ї горіла батькова хата. На місці згарища вибудували новий будинок та і він запалав.

Господиня розповіла рятувальникам, що хата ще потребує ремонту з середини. Як виявила експертиза, причиною загоряння стало коротке замикання. Тому вона спочатку зробила найнеобхідніше - повністю в оселі поміняла електропроводку.

Рятувальники привезли солодощі для дітей пані Наталії, а також не оминули увагою і рятівника сім’ї пана Михайла. Чоловіка висуватимуть на щорічну номінацію « Герой-рятівник». Сам рятівник багатодітної родини пан Михайло себе героєм не вважає. Переконаний - на його місці так вчинив би кожен. Тут головне - не розгубитися і не бути байдужим. Чоловік працює водієм. Але і після подій не стояв осторонь, а разом з односельчанами опікувався родиною.

Пані Наталя подякувала рятувальникам за те, що не дали вогняній стихії знищити її помешкання, а також за постійну опіку та турботу.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі 26 квітня ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ