У центрі Львова викрили псевдоволонтера

У центрі Львова викрили псевдоволонтера

10.04.15 16:50 0 639
Активісти громадської організації «Варта 1» 9 квітня близько 16.15 години, в центрі Львова виявили псевдоволонтера, котрий збирав гроші нібито на потреби хворих дітей.

На площі Соборній до працівників патрульної служби міліції звернулись представники громадських організацій, котрі повідомили про виявленого псевдоволонтера. За словами громадських активістів, чоловік зі скринькою на шиї збирав у перехожих гроші нібито для лікування дітей.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці вже встановили особу чоловіка. Ним виявився 27-річний львів'янин. За цим фактом працівники Галицького райвідділу міліції проводять перевірку.

«Недавно керівники міліції Львівщини провели спільну нараду з громадськими активістами. На цій нараді йшлось про те, що особи, котрі в шахрайський спосіб виманюють у громадян гроші чи то на потреби АТО, чи то на лікування дітей, повинні бути виявлені і притягнуті до відповідальності. Це було фактично «оголошенням війни» псевдоволонтерам. Тому до кожного такого факту ми ставимось дуже уважно, усіх осіб, котрі займаються цією діяльністю, перевіряємо і плануємо так робити і надалі спільно з громадськими активістами», - прокоментував подію начальник Львівського міського управління міліції підполковник міліції Павло Гарасим.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ