В Чернігівській області рятувальники МРЦ спільно з Естонською радою у справах біженців доправляють гуманітарну допомогу на Луганщину

В Чернігівській області рятувальники МРЦ спільно з Естонською радою у справах біженців доправляють гуманітарну допомогу на Луганщину

10.04.15 16:15 0 557
Близько трьох місяців зведений загін Мобільного рятувального центру ДСНС на чолі з Сергієм Лавриненком виконує роботи з відновлення життєдіяльності на сході України.

Також, рятувальники проводять розвідку територій для подальшої організації безпечного вивезення людей з-під обстрілів з боку терористичних угрупувань, а також зведений загін доправляє гуманітарну допомогу мирним мешканцям.

Задля подальшої допомоги людям зі сходу, рятувальники МРЦ налагодили співпрацю з Естонською радою у справах біженців в України.

Таким чином, спільними зусиллями, вчора на КрАЗах було доправлено медикаменти для школярів середньої школи м. Щастя.

Окрім цього, співробітниками Мобільного рятувального центру ДСНС України у села Петрівка та Плотина Станично-Луганського району було доправлено продукти харчування, засоби особистої гігієни та памперси. Зокрема, у село Петрівка рятувальники доправили продукти харчування жінці похилого віку, яка не в змозі самостійно пересуватися.

Загалом, від початку роботи на Луганщині рятувальники МРЦ вже доправили для місцевих мешканців майже 110 тонн продуктів харчування та будівельних метеріалів.

Прес-слежба ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Протягом першого кварталу ...

КОМЕНТАРІ