Міський голова та начальник міліції провели рейд
 на продовольчому ринку Рівного

Міський голова та начальник міліції провели рейд на продовольчому ринку Рівного

10.04.15 13:55 0 681
Міський голова Рівного Володимир Хомко разом з начальником міліції Рівного, підполковником міліції Василем Зелінським, своїм заступником Сергієм Васильчуком та представниками управління торгівлі міськвиконкому провели рейд, метою якого була перевірка дотримання умов здійснення торгівлі на вулиці Шевченка, які були поставлені перед підприємцями, коли їм надавали дозвіл торгувати на цьому відрізку вулиці.

В результаті рейду було зроблено декілька зауважень, які керівники громадської організації «Ярмарок на вулиці Шевченка» зобов'язалися усунути з тією метою, щоб термін роботи ярмарку був продовжений і надалі.

Нагадаємо, на початку лютого торговцям дали стислий, як назвав його міський голова Володимир Хомко, тестовий термін для наведення порядку – три місяці.

Якщо за цей час поставлені перед торговцями умови про впорядкування цього людного торгового місця не буде виконано, то навряд чи ярмарок на Шевченка втримається, запевнив міський голова. мер міста й завітав на ринок, щоб особисто переконатися у дотриманні домовленостей.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові школяр викрав з ...
Наступна новина: Загальний обсяг продукції ...

КОМЕНТАРІ