На Рівненщині визначили кращих роботодавців першого робочого місця

На Рівненщині визначили кращих роботодавців першого робочого місця

10.04.15 09:44 0 652
Наприкінці квітня відбудеться нагородження роботодавців Рівненщини, які забезпечують найкращі умови для входження в трудову діяльність молодих спеціалістів та працівників. Потенційних переможців визначали на засіданні комітету щорічного обласного конкурсу «Кращий роботодавець першого робочого місця», яке відбулося 7 квітня в приміщенні обласної ради. Участь у засіданні взяли директор обласного центру зайнятості Іван Ткачук та начальник відділу організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості Наталя Руда

Конкурс започаткований обласною радою ще у 2012 році і спрямований на стимулювання роботодавців до працевлаштування випускників вищих навчальних закладів усіх рівнів акредитації. Це один із численних складників тісної співпраці соціальних партнерів і обласної служби зайнятості. До складу конкурсного комітету входить директор обласного центру зайнятості Іван Ткачук.

– Наше завдання як учасника комітету – висування кандидатур керівників суб'єктів господарювання та відповідні подання, – розповідає Іван Ткачук. – Зокрема, ми аналізуємо низку документів, серед яких і інформація про виконання умов конкурсу за підсумками звітного року.

Цього року участь у конкурсі взяли 22 суб'єкти господарювання різних форм власності.

Головуючий на засіданні конкурсного комітету заступник голови обласної ради Степан Павлюк зазначив:

– Критерії, якими послуговувалися при відборі переможців були наступні: кількість працевлаштованої молоді за попередній календарний рік, фінансовий стан суб'єкта господарювання, середня заробітна плата працевлаштованої молоді віком до 35 років, застосування сучасних методів мотивації та преміювання працівників, дотримання вимог трудового законодавства, особливо в частині випробувального терміну при прийомі на роботу.

За підсумками обговорення визначили 9 кращих роботодавців першого робочого місця – по 3 у кожній із груп, залежно від кількості працюючих (до 50, від 51 до 500 та понад 500 працюючих).

І група (до 50 працюючих):

І місце – ТОВ «ОЛАНД ГРУП», директор – Олена Жаран (м.Рівне);

ІІ місце – Фізична особа-приватний підприємець Марія Дейнека (м.Кузнецовськ);

ІІІ місце – Фізична особа-приватний підприємець Лілія Литвин (м.Костопіль).

ІІ група (від 51 до 500 працюючих):

І місце – Приватне акціонерне товариство «Агроресурс», керівник – Володимир Редько (м.Рівне);

ІІ місце – Національний університет «Острозька академія», ректор – Ігор Пасічник (м.Острог);

ІІІ місце – Здолбунівська центральна районна лікарня, головний лікар – Владислав Сухляк (м.Здолбунів).

ІІІ група (понад 500 працюючих):

І місце – ТОВ «Морган Феніче», керівник – Роман Басараб (Рівненський район);

ІІ місце – Відділ освіти Сарненської райдержадміністрації, начальник відділу – Герасим Аврамишин (Сарненський район);

ІІІ місце – Управління освіти, молоді та спорту Березнівської райдержадміністрації, начальник управління – Галина Ковальчук (Березнівський район).

Участь у визначенні переможців обласного конкурсу взяли члени комітету, голови постійних комісій: з питань науки, освіти, культури і духовності – Світлана Левицька та з питань соціальної політики та захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи – Віктор Ольховик, в.о. керуючого справами виконавчого апарату обласної ради – керівника секретаріату Богдан Сологуб та начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Григорій Таргонський.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ